Hlavní obsah
Článek

Herečku Michaelu Dolinovou (60) s manželem v létě v luxusních resortech nepotkáte. Jako řada Čechů upřednostňují dovolenou v blízkém Chorvatsku a jezdí na ni autem. "Jednou jsme zkusili Itálii, ale pokorně jsme se vrátili," řekla Super.cz Míša.

Míša s manželem s sebou překvapivě berou i všechny svoje dcery, i když už jsou některé skoro dospělé. "Všechny čtyři holky, moje dvě i manželovy dvě, s námi jezdí nejen v létě, ale také v zimě na lyže. Ještě si to s námi docela užívají, tak jsme rádi," míní Dolinová.

Jednoduché ovšem není balení. Pět žen má už přece jen pořádná zavazadla. "Můj muž je velice analytický, zodpovědný a puntičkářský, tak si bere to, abychom všechno do auta nacpaly, na starosti on. Je to jako puzzle, stačí umět je složit tak, aby vše lícovalo," smála se.

S prvním manželem to tak evidentně nebylo, protože historka, kterou nám herečka vyprávěla o své nejhorší dovolené, byla opravdu dost šílená. "Jeli jsme s mým prvním mužem Jaroslavem do Spojených států, víza a letenky nám zařizovala jedna cestovka, a teprve na letišti v Praze zjistili, že nemáme víza pro malou Terezku," vyprávěla.

A jak to dopadlo? "Museli jsme ji nechat doma. Já brečela, manžel brečel, když jsme z kufrů vyndávali její věci a předávali je babičce a dědečkovi, kteří nás přišli doprovázet. Letenka propadla a my měli dovolenou zkaženou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám