Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Část českého šoubyznysu od rána řeší zásadní událost, která může ovlivnit další chod dějin: na sociální síti prsatice Dominiky Mesarošové (38) se objevila jej fotka s textem od kamaráda, který napsal, že je těhulka. A hned se toho všichni chytli. Je ale Domča vážně v „jináči“? Nebo má prostě její krvavé období jenom drobné zpoždění?

Na to, že Dominika asi bude v „tom“, ji ostatně naše redakce upozornila už minulé úterý. Tehdy jsme se s Dominikou potkali v Kutné Hoře, kam přišla podpořit mecenáše spousty charit pro děti Jirku Horáka proti údajnému zlovolnému chování tamní radnice. Sice byla nakvašená na místní mocipány, kteří prý brání tamním podnikatelům v rozvoji, ale bylo vidět, že se s ní něco děje. Zářila, spíš doslova jiskřila. A na obyčejné reakce čestvého zabouchnutí to nevypadalo.

„Úplně jste mě vylekali. Vím, že jsem říkala, že radši hned skočím do lékárny pro těhotenské testy, ale bála jsem se. A když jsem to pak nedostala, tak mě ještě víc zachvátila panika. Ale asi mi nezbude nic jiného, než jít to vážně zjistit, ať vím, na čem jsme,“ řekla Super.cz Dominika.

Sama by klidně ráda ještě s „bejbátkem“ počkala, ale pokud příroda rozhodla za ni, bránit se mu nebude. A co na to její přítel Marek? „Já to radši ani nechci vědět,“ řekl nám vyděšeně, ale se smíchem dodal, že samozřejmě by měl z potvrzeného těhotenství velkou radost.

„Až budu mít stoprocentní jistotu, jak to dopadlo, určitě si to nenechám pro sebe,“ slíbila populární prsatá modelka čtenářům Super.cz, že je bude o všem informovat.

Reklama

Další články

Načítám