Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalí manželé Slávek Boura a Markéta Mayerová, jeden čas snad nejpopulárnější dvojice televize Nova, na níž uváděli hned několik pořadů v čele se Snídaní s Novou, mají být nač pyšní! Když se rozváděli, bylo jejich dcerce osm, takže složité období svých rodičů musela nést těžce. Dnes je jí čtrnáct a s tátou i mámou se objevila na společenské akci, kde všichni moderátorskou dvojici chválili, jak se jim povedla!

Agáta rodiče doprovodila na Noc s hvězdami na hradě Houska, kterou spolu moderovali. A zatímco v soukromí se moc nevyhledávají a fungují společně vlastně jen kvůli dceři, na place vůbec nebylo poznat, že by snad byli už šest let od sebe.

Jejich dcerka všechny okolo překvapila svou krásou. S mírami, kterými disponuje, by si mohla hravě splnit sen většiny dívek a stát se modelkou. „Také dostává neustále jednu nabídku za druhou na modeling. Má snědší pleť a modré oči, takže je takový koukací typ. Ale Agáta se tomu věnovat nechce,“ svěřila se Super.cz hrdá maminka.

„Jinak nám dělá jenom radost. Závodně se věnuje aerobiku a je v tom velmi úspěšná. Hraje na klavír, maluje, věnuje se digitální fotografii… Aktivit má tolik, že jsem jí některé chtěla odbourat, ale nepřeje si to. Všechno ji zatím baví,“ dodala moderátorka s tím, že ještě naplno neudeřila dceřina puberta, přesto ale věří, že ji žádná nepříjemná překvapení ohledně potomka nečekají.

Reklama

Další články

Načítám