Hlavní obsah
Článek

Nezamilovala se Iveta Bartošová (†48) do nepravého? Kolem její nové lásky, italského šlechtice Domenica Martucciho (47), se dějí podivné věci. "Musím přiznat, že mám doma velké potíže s mafií. Loni po mně dokonce stříleli. Nyní jim musím platit velké částky za to, aby moji rodinu nechali na pokoji," přiznal exkluzivně pro Super.cz Ivetin přítel.

Ten také potvrdil naše informace o tom, že před časem získal prodejem polností přes sto miliónů korun. "Něco z toho se už utratilo, teď navíc po ukončení soudních sporů v naší rodině musím zaplatit vysoké daně. A také dvě stě tisíc eur jednomu, dvě stě jinému a pak i mnoha dalším, aby mohla naše rodina žít v klidu," uvedl hrabě.

Jestliže si tedy Iveta Bartošová myslela, že přijela do Itálie za klidem a pohodou, může ji čekat obrovské rozčarování. Italské podsvětí je známé svou bezohledností. Kdo ví, zda mu budou částky od Domenica stačit a nezačne zase válka. "Nic se nestane. A kdyby, Ivetu před vším ochráním," slibuje Martucci, který fanouškům Ivety vzkazuje, že jejich oblíbená zpěvačka rozhodně nekončí kariéru. "Nejdříve musíme uzdravit její psychiku, zbavit ji závislosti na alkoholu, pak můžeme léčit její nemocná játra, následně se zaměřit i na uhrazení všech jejích dluhů a nakonec se může najít nový manažer a rozjet nová kariéra. Nejde ale vše najednou, nesmíme to uspěchat," dodal hrabě.

Související témata:
Mafie

Reklama

Další články

Načítám