Hlavní obsah
Článek

Loni v srpnu odstartovala čtvrtá řada VyVolených, v níž nechyběla nahota, hádky ani emotivní výbuchy. Na koho ze soutěžících si ještě vzpomínáte?

Kontroverzní reality show podruhé vyhrál Vladko Dobrovodský a historie se tak opakovala. Homosexuál, který občas nedokázal udržet své city na uzdě, shrábnul výhru a zmizel z povrchu zemského stejně jako o osm let dříve. Jeho sen o herecké kariéře se opět rozplynul a je dost nepravděpodobné, že bychom jej někdy viděli na filmovém plátně či na obrazovce.

Více z VyVolených vytřískala Eva Feuereislová (34). Po ukončení reality show si nechala zvětšit prsa a s novou výbavou se ochotně chlubí na všechny strany. Silikony jí zajistily tolik vytouženou pozornost a Eva se snaží své zbraně prodat.

To se ovšem nedá říct o Zdeničce Souškové, která se implantáty mohla pochlubit už ve VyVolených. Po reality show si prošla podivnými vztahy s oběma pohlavími a vzala zavděk prací v kadeřnictví. Naposledy o sobě dala vědět šokující informací, že by se chtěla vrátit ke své původní velikosti ňader.

Pavlína Zochová se po VyVolených pokusila prosadit v hudební soutěži X Factor, ale její pokus o kariéru zpěvačky skončil fiaskem. Před porotou předvedla nepřesvědčivý výkon, který si můžete připomenout na videu.

Thomas Castello si ve vile prožil románek se Zdeničkou, ale momentálně mu dělá společnost samozvaná zlatokopka Silvie, která neprošla ani přes casting VyVolených. Výstavní páreček se už stačil několikrát rozejít a udobřit, což nasvědčuje tomu, že jsou si opravdu souzeni.

A co prostořeká ostravská matka Romana, pejskařka Lucka, nesmělý Ládík a Nikol, která to po divokém večírku nestihla na záchod? Která jména máte v živé paměti, a se kterými vám musí pomoci internetový vyhledávač?

Kdo se podle vás ve čtvrté řadě VyVolených nejvíce zviditelnil?
Vladko Dobrovodský
46,8 %
Eva Feuereislová
20,5 %
Pavlína Zochová
3,1 %
Zdenička Soušková
2,9 %
Thomas Castello
2,2 %
Romana Fabiánová
2,5 %
Ládík Jandík
2 %
Regina Holásková
2,6 %
Lucie Šárovcová
2,1 %
Nikol Trojanová
15,3 %
Celkem hlasovalo 20696 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám