Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dannie je právem považována na českou Adele. Má pořádnou nadváhu, bujné vnady a božský hlas. Dannie se pyšní přírodními ňadry velikosti GG, tedy čísla 7 a půl. Tady zkrátka konkurenci jednoznačně nemá.

Kdysi se kvůli váze trápila, ještě loni Super.cz prozradila, že chce s kily navíc zatočit. Zhubla patnáct kilogramů, ale pak už s váhou bojovat přestala. "Je těžké se prosadit v konkurenci vyhublých zpěvaček. Adele je jenom jedna, ale zase páchat sebevraždu kvůli tomu fakt nebudu," řekla Super.cz stále usměvavá zpěvačka na křtu nového klipu svého kamaráda, zpěváka Jara Smejkala, k písni Jsem tu sám.

Nakonec se ukázalo, že kila navíc mohou být i její předností. Málokdo ji díky naprosto neuvěřitelnému hlasu nejen přeslechne, ale také přehlédne. Muži se jí opravdu do očí dívat nedokáží. "Málokterý si všimne, že mám modré oči. Ale na pódiu mne snad i poslouchají," řekla Super.cz se smíchem Dannie.

Reklama

Další články

Načítám