Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejbližší přítelkyně Kim Kardashian (43) Brittny Gastineau se o víkendu vydala na floridské pláže, kde dokázala, že sebevědomí je její druhé jméno. Jednatřicetiletá americká modelka a tvář z televizních obrazovek se jako správná koketa nastavovala přítomným fotografům a u baru při čekání na koktejl nechala jakoby omylem padat své pareo stále níž a níž, čímž si pojistila jejich pozornost.

Její přítel Marquis Lewis se nejspíš bude divit, až uvidí svou milou na stránkách časopisů v podobných pózách. Brittny si totiž vybrala jinou společnost, a to kamaráda Erica Meiera. Dceři bývalé modelky Lisy Gastineau a hráče amerického fotbalu za New York Jets Marka Gastineau navíc evidentně nesejde na tom, že si oblékla mimořádně nepraktické plavky na opalování. Hlavní je, že jsou vysoce módní a sexy.

Křivky Brittny už kdysi mohli obdivovat pánové v časopisech Stuff či Maxim, byla tváří kosmetiky L’Oréal či oděvní značky Ed Hardy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám