Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už přes měsíc je oblíbený prťavý český herec Roman Skamene na chalupě s manželkou Renatou, dcerou Sandrou, roztomilou vnučkou Rebecou a sem tam i zeťákem Radkem, ale rozhodně se nefláká. Naopak, jak by pravil bývalý premiér, herec dře jako kůň.

„Studuji roli Jana Žižky pro komediální parodii o slavném husitském hnutí Běží Žižka k Táboru, aneb Odpustky budou. Velice si cením toho, že ze dvou adeptů, kteří jediní mohli tuto roli hrát, si vybral pan režisér Roman Štolpa mne a kolegu Schwarzeneggera odmítl. Arnolda je mi sice líto, ale bude se muset s tím smířit,“ s úsměvem vysvětlil Roman Skamene.

Nejen prací živ je člověk, a tak i herec si dopřeje na své haciendě občas chvilku odpočinku.

„To je fakt. Není jich mnoho, ale když se nějaká natrefí, trávím ji aktivně. Jsem takový Ferda Mravenec – práce všeho druhu. Zvládnu zalátat střechu, takže do chalupy prší jen trošku, v kuchyni působím jako poradce, ochutnávač a myčka nádobí, skvěle zastřihnu živý plot, opravuji hodiny, hodinky, budíky a také občas nějakou tu časomíru sám navrhnu a vytvořím, samozřejmě s vnučkou chodíme na procházky a s kamarádem Jirkou opravujeme loď,“ pochlubil se Roman, který před lety bojoval nejen s alkoholem, ale i s dluhy.

Teď už má ale vše pod kontrolou a klidně si po práci na chalupě dopřeje lahvinku pěnivého moku, který si chladí ve sklípku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám