Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejtalentovanějších mladých českých hokejistů Daniel Přibyl (21) nepracuje tvrdě jenom na ledě, ale i na svém zevnějšku. Není divu, jeho sestrou je krásná modelka, finalistka Miss ČR Denisa Přibylová.

Před novou hokejovou sezónou se tak hráč Sparty rozhodl skoncovat s naštípnutými zuby, které mu vyrazili během drsných soubojů jeho soupeři. Nedivíme se, s pekelným úsměvem moc parády před ženskými neudělal.

„Některé souboje jsou opravdu drsné a v naší profesi se čas od času přihodí, že během zápasu přijdeme o nějaký ten zub. Já už měl skoro tři roky naštípnuté dva přední zuby, které mi hyzdily úsměv,“ svěřil se Přibyl, který se tento malý kosmetický zákrok rozhodl absolvovat na vyhlášené pražské klinice.

„Nevěděl jsem, co od toho mám očekávat, takže jsem byl trošku nervózní, ale nebyl důvod. Během půl hodiny mi namodeloval pan doktor nový zub a mohl jsem jít. Ještě mě ale čeká minimálně jedna návštěva, během které si nechám spravit i druhý polámaný zub, a prokonzultuju s panem doktorem, jestli by nebylo dobré si nechat na míru vytvořit chránič zubů, abych do budoucna neměl podobné problémy,“ dodal Přibyl, kterého tento týden čeká první sraz s reprezentací, do které ho povolal trenér Vladimír Růžička.

„Bude to moje premiéra v reprezentaci a moc se na ni těším. I když je to zatím jen kemp bez ostrých zápasů, jsem samozřejmě nadšený. Jsem rád, že je nás i s Adamem Poláškem ze Sparty víc. Naše nominace je i zásluhou toho, že se nám dařilo v minulé sezóně jako týmu," raduje se Přibyl, který se již podíval na juniorské mistrovství světa.

Reklama

Další články

Načítám