Hlavní obsah
Článek

Herečka Aneta Krejčíková, která hraje v seriálu Ulice tak trochu zmatenou Gábinu Pumrovou, má celé léto natáčecí pauzu. Jak ji využila? Snažila se urvat nějakou tu slávu tím, že obrážela společenské akce a cpala se hlava nehlava před objektivy přítomným fotografům...

Tyto zoufalé pokusy jak prorazit ovšem Aneta předváděla pouze před filmovou kamerou. Režisérka Eva Toulová ji totiž obsadila do svého celovečerního filmu s názvem Šťastná. Hlavními hrdinkami snímku jsou studentky herectví, z nichž každá se snaží urvat své místo na slunci čili nejlépe hlavní roli. A jedním ze způsobů, kterak se toho pokoušejí dosáhnout, je právě obrážení večírků a cpaní se před objektivy fotoaparátů.

Jedna z těchto scén se natáčela v prodejně pánských obleků, jejíž tváří je i zpěvák Martin Maxa (63). A právě on si přišel do filmu zahrát sám sebe, tedy celebritu, jíž se hlavní hrdinka zkouší vlichotit.

"Myslím, že my chlapi to většinou nepoznáme, když nás chce nějaká slečna využít, protože její zájem ješitně připisujeme svému osobnímu kouzlu. Takže já vlastně, díky bohu, ani nevím, že bych takovou zkušenost měl," směje se Martin. Sám za sebe se v roli celebrity blýsknul i Sámer Issa, který si přivedl svou aktuální přítelkyni, aby mu před kamerou hrála doprovod.

Chtělo by se nám říct, že je to všechno jen komedie a mladá ambiciózní děvčata v reálu nelezou nikomu ani do záběru ani do postele, ale skutečnost je bohužel občas přesně taková, jak ji Eva Toulová ukazuje právě v tomto filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám