Hlavní obsah
Článek

Výstava Bodies Revealed už vzbudila spoustu rozporuplných reakcí, když byly celotělové exponáty vystaveny v Praze. Nyní se různě preparovaná těla vystavují v Brně a není to nic pro slabé žaludky a útlocitné povahy. Nejde totiž o žádné makety, ale o těla, jaká můžete vidět třeba na pitevně.

„Své tělo moc dobře znám, ale proč ho nepoznat detailněji? Jsem ráda, že výstava je opět v Čechách a je ještě zajímavější a rozsáhlejší. Projekty tohoto typu správně motivují ke zdravému životnímu stylu, který sama dodržuji a ráda jej podpořím,“ svěřila se nám majitelka dokonalé vyrýsované postavy Hanka Mašlíková (41).

Svou účastí podpořila tuto unikátní expozici i moderátorka Gábina Partyšová (45) nebo modelky Tereza Budková a Veronika Procházková (37), kterým očividně není lidské tělo lhostejné a péči o něj se denně věnují.

Výstavu v Galerii Vlněna bude možno navštívit až do konce listopadu a své návštěvníky letos překvapí nejen unikátními exponáty, ale především rozměrem celé expozice a důrazem na edukativní význam.

Reklama

Další články

Načítám