Hlavní obsah
Článek

Matěj Ruppert sice už není v tak skvělé kondičce, kterou se pyšnil v průběhu působení v taneční soutěži StarDance, pohyb mu ale úplně cizí není.

„Nikdy jsem žádný sport pořádně nedělal. Vodu mám ale radši než sníh," svěřil se nám Ruppert, který nedávno otestoval vodní alternativu jízdy na snowboardu. „Zkoušel jsem wakeboard a podle toho kluka, který mě učil, mi to prý šlo. Je to takové surfové prkno, ve kterém máš napevno nohy, a táhne tě lano. Dopadlo to dobře a z pěti pokusů jsem se jednou normálně dostal na hladinu. Kdybych se tomu věnoval, tak bych jezdil. Je to ale strašně náročné. Ta voda strašně vyčerpává," říká zpěvák.

S Matějem jsme si povídali na závodech JetSurf pořádaných ve Žlutých lázních, kde si zpěvák sice nevyzkoušel jízdu na prkně s motorovým pohonem, ale zalíbilo se mu to. „Honza Charouz řekl, že když budu chtít, tak mě vezme na tréninkový okruh, abych si to vyzkoušel."

Během show kapely Monkey Business dělá zpěvák na pódiu roznožky i salta, v soukromí je na sebe ale velmi opatrný. „V dnešní době se člověk může zabít i na kolečkových bruslích. Já už jsem se dostal do věku, kdy i na lyže nosím helmu. Kdysi jsem byl proti, ale po třicítce přišel lehký strach," říká rozumně Matěj Ruppert.

Související témata:
Přilba

Reklama

Další články

Načítám