Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Člověk si říká, jestli během léta Dara Rolins (51) vůbec vybaluje kufry. Před čtrnácti dny se vrátila z Mallorky, a uběhlo jen pár dní a Dara a Laura se přesunuly za mořem do Řecka.

V přímořském městečku Sivota nejsou samy, ale doprovází je zpěvaččina dvorní fotografka Petra Ficová, manažerka Eva Skallová s dcerou Charlottkou a ještě několik dalších děvčat. Jak už z sestavy vyplývá, jedná se o každoročně pořádanou dámskou jízdu.

„Pronajaly jsme si domek jen pár kroků od moře. Jelikož tu máme známé, kteří tady dlouhodobě žijí, a tím pádem znají místní kraj, tak podnikáme různé výlety do města a na pláže, které znají jen domácí," svěřila se Super.cz Dara Rolins.

Popová diva je z návštěvy Řecka nadšená a velmi si užívá „holčičí“ společnost. „Osm děvčat pohromadě je spolehlivou zárukou konstantně dobré nálady na palubě," směje se Dara.

Mohlo by se zdát, že Dara cestuje víc než kdejaká letuška první třídy, ale její šestiletá dcera má v tomto směru náskok. „Laura se mnou byla týden na Mallorce, pak s tátou v Rumunsku a teď v Řecku. Po návratu do Čech si ji znovu bere Matěj. Mezitím odjedu s Patrikem na týden do naší oblíbené Marbelly a před koncem prázdnin je v plánu ještě pár dní u moře v Chorvatsku," popisuje své prázdninové plány Dara. Rodiče se snaží udělat léto své dceři opravdu hezké, neboť jde Laura v září poprvé do školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám