Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Údajný opilecký malér herce Mirka Hraběte, který prý loni na podzim pod vlivem alkoholu naboural v centru Prahy do svodidel, má zajímavé vyústění. Jak Super.cz již uvedl, vozidlo, které řídil, Volskwagen New Beetle, bylo na odpis. Auto však nebylo jeho, ale jeho přítelkyně Miriam Bittóvé. Ta ho kvůli opilecké nehodě opustila.

„Byli spolu na oslavě našeho společného kamaráda. A Míra rozhodně nepil jen sodovku. Jel domů i s Miri. Její chyba je v tom, že sedla do auta s člověkem v tomhle stavu, ale samozřejmě hlavní vina je na něm. Auto totálně rozsekal a Miri z toho byla vyděšená. Měla prý namále, už mohlo být po ní. Ještě s ním pár měsíců byla, ale nakonec se jí to rozleželo v hlavě a opustila ho. Uvědomila si, že ji mohl opilý zabít. A ani to zničené auto mu neodpustila,“ řekl nám známý bývalé partnerské dvojice.

Herec nereagoval na snahy o kontakt s ním, jeho bývalá partnerka, která po nehodě zažila ještě ošklivější trauma v Americe, nám jen zopakovala, ať se na vše zeptáme Hraběte.

Za prokázanou jízdu pod vlivem alkoholu může řidiči hrozit pokuta, ztráta řidičáku, ale i trest za ohrožení pod vlivem návykových látek. Super.cz nyní zjišťuje průběh vyšetřování nehody a bude vás o něm informovat.

Reklama

Další články

Načítám