Hlavní obsah
Článek

Chyťte příležitost za pačesy! Mimořádnou nabídku v podobě až poloviční slevy na vybraný nábytek a bytové doplňky vám v rámci slevových žní přináší internetová prodejna MT-nábytek.cz. Tisíce kvalitních produktů, vlastní autodoprava, výnosy a montáže, to jsou jen některé z výhod nákupu u nás. Přidejte si k nim vynikající ceny nebo rekordní dodací lhůty a rádi vás přivítáme na našich stránkách.

Skandál - méně než 10 tisíc za úžasnou kompletní ložnici! Kdo nevěří, ať se přesvědčí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybavit si celou ložnici a ušetřit přitom skoro 8 tisíc korun se nepovede každý den. Vám se to ale může podařit až do konce srpna, stačí si vybrat elegantní ložnicový nábytek Veria ve světlém provedení. Manželské dvoulůžko s ložnou plochou 200 x 180 cm včetně nočních stolků, prostorná čtyřdveřová šatní skříň vybavená velkým zrcadlem na čele a praktická komoda - to je vše, co vaše ložnice potřebuje. Nábytek je vyrobený z prvotřídního, barevně a tvarově stálého lamina s dlouhodobou životností.

Zaplatíte 1 a dostanete 2. To není šálení zraku, ale pohodlné matrace pro váš zdravý spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dejte sbohem rozlámanému tělu po ránu. Na kvalitní taštičkové matraci California budete spát vždy jako v bavlnce. Tím spíš, že během srpna vám stačí koupit jen jednu a druhou dostanete úplně zadarmo! Matrace o rozměrech 200 x 90 cm má jádro tvořené pružinami v 7 zónách tvrdosti. Je oboustranně použitelná v letním i zimním období a vybavená ovčím rounem i kokosovou rohoží pro odvod vlhkosti. Neškodí alergikům a její bavlněný potah se dá pohodlně sundat a vyprat v pračce. Zkrátka super nabídka.

I v malém obýváku se dají vytvořit velké věci! Moderní stěna ohromí všechny vaše přátele

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také menší byt zařídíte vkusně a elegantně, o čemž vás přesvědčí obývací stěna Kilian 3. Ač vzhledem malá, svými vlastnostmi nepřekonatelná. Do skříněk a poliček spolehlivě narovnáte dokumenty i suvenýry, TV stolek poskytuje dost místa pro každou obrazovku. Kvalitní výběrové lamino (LTD) a poctivé řemeslné zpracování zajišťují barevnou a tvarovou stálost nábytku. A až večer necháte svítit LED diody v prosklených vitrínách, poznáte, že je opravdu dokonalá. Ale pozor - v akci jen do konce srpna!

Luxus a pohodlí pro každého! Nechte se hýčkat v náručí okouzlující rozkládací sedačky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po komfortu, ale nechcete za něj vyhazovat spousty peněz? Pak je pro vás tou pravou volbou rohová sedací souprava Mariel, čalouněná pevnou ekokůží. Sedačku rychle rozložíte na bytelnou postel s ložnou plochou 200 x 127 cm, příjemný spánek i posezení vám zajistí jádro z kvalitních bonellových pružin. Špičkové materiály i řemeslné zpracování jsou zárukou vaší dlouhodobé spokojenosti. Vyberte si pravé nebo levé provedení rohu a barvu, která se vám líbí, a dopřejte si luxus za skvělé peníze!

Sejděte se s rodinou u oválného stolu. Tak levně jej i s židlemi nikde jinde nepořídíte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem každé domácnosti je pořádný jídelní stůl. Takový, jakým je i stůl ze sestavy Elmar pro 6 osob. Nábytek je vyrobený z poctivého masivu buku, nabízeného v několika odstínech moření. Oválná deska ze snadno udržovatelného lamina se dá rozložit až na délku 200 cm, pohodlné židle s polstrováním sedáků i opěradel nabízí dost komfortu i při delším sezení. Navíc si můžete vybrat z mnoha barev a vzorů potahů v látce i ekokůži. Neváhejte, za tuhle cenu máme kvalitní jídelní set jen do konce srpna!

Další články

Načítám