Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Navždy vás zbaví starostí s drhnutím sedačky ve vašem obýváku. Kdo? Zázračné potahové látky, které můžete polít vínem, pokapat zmrzlinou nebo pokreslit pastelkami a nezůstanou na nich žádné skvrny. Díky speciálnímu složení textilie během chvilky odstraníte jakýkoliv flek jen za pomoci hadry a malého množství vody. Seznamte se s kouzelnými soupravami a dejte sbohem zbytečným čistícím prostředkům!

Luxus si teď může dopřát opravdu každý. Beze strachu z návštěvy exekutora

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete odpočívat pohodlně a nevyhazovat peníze oknem? Elegantní rozkládací sedací souprava Mirabel je prostorná a rychle se z ní dá udělat lůžko o rozměrech 201 x 122 centimetrů. Využijete ji tak pro každodenní spaní v malém bytě i jako postel pro návštěvy. Také tuto sedačku můžete mít čalouněnou omyvatelnou látkou v mnoha různých barvách a vzorech. K jejím přednostem patří bytelná konstrukce, špičkové materiály, výběr pravého nebo levého rohu i skvělá cena. Natáhněte se příjemně a komfortně.

Prostorný gauč nebo plnohodnotná postel? Užívejte si naplno výhody 2 v 1!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozkládací sedací souprava Lisa splňuje vše, co čekáte od moderního sedacího nábytku. Nabízíme ji s různými typy čalounění včetně praktických omyvatelných látek a v opravdu bohaté paletě barev a vzorů. Za okamžik ji proměníte v postel s ložnou plochou o velikosti 185 x 150 centimetrů, přičemž komfortní posezení i spánek zajišťuje pružinové jádro matrací. Jednoduchý a lehký systém rozložení oceníte jak v menším bytě, tak v případě návštěvy na noc. Prvotřídní materiály zaručí to nejlepší pohodlí.

Maximální pohodlí za báječnou cenu. To je sedačka čalouněná kouzelnou látkou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi byste měli luxusní posezení, ale obáváte se vysoké ceny a časté údržby povrchu? Vyberte si rohovou sedací soupravu Dolores, kterou můžete mít i s potahem z moderní omyvatelné textilie. Za výborné peníze tak získáte designově povedený kousek, vynikající špičkovým řemeslným zpracováním i kvalitou použitých materiálů. Během chvíle navíc sedačku předěláte na pohodlné lůžko o velikosti 200 x 145 centimetrů. Zvolte si levý nebo pravý roh a barvu, která se vám nejvíc líbí, a odpočívejte spokojeně.

Máte malé děti, zvířecí mazlíčky nebo jen nepořádného manžela? Volte pohovku s omyvatelným povrchem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hrozí ve vašem obýváku neustále nehoda spojená se zašpiněním nábytku? Pak je tu pro vás pohledná pohovka Cora, představující spojení kvality, krásy a užitečnosti. Je možné ji rychle rozložit na postel s ložnou plochou 197 x 141 centimetrů, což bohatě postačí i pro pohodlné spaní. Má pevnou konstrukci a polštáře nabízené v mnoha barvách i vzorech. A když si vyberete čalounění z omyvatelné látky, odpadne vám i práce s jejím čištěním. Elegantně se zbavíte každé skvrny a ušetříte si nervy i peníze.

Něco tomu pořád chybí? Co takhle přepychové křesílko, dostupné pro každého?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak nejraději relaxujete? U televize, knížky nebo třeba při debatě s přáteli? Pro všechny tyhle chvíle se ideálně hodí čalouněné křeslo Marika s pružinovým jádrem. Můžete si vybrat z několika druhů potahů včetně omyvatelných látek, všechny přitom nabízíme v mnoha barvách i vzorech. Bytelné křesílko koupíte buď samostatně nebo v setu se sedací soupravou s úložným prostorem. Prvotřídní materiály a řemeslné zpracování jsou zárukou, že vám pohledný kousek nábytku bude dělat radost dlouhá léta.

Další články

Načítám