Hlavní obsah
David Zápal
Článek

S umělci, kteří měli řídit svůj automobil pod vlivem alkoholu, jako by se roztrhl pytel. Nedávno se řešil případ údajné opilecké jízdy Martina Preisse, nyní se Super.cz ze spolehlivého policejního zdroje dozvěděl o hříchu tělocvikáře z již zrušeného seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Herec Miroslav Hrabě zdemoloval vůz přímo na pražské magistrále a podle zdroje měl nadýchat pořádnou dávku alkoholu!

„Ke konci minulého roku dnes již třiatřicetiletý řidič osobního motorového vozidla Volkswagen New Beetle nezvládl řízení a na pražské magistrále ve směru na Nuselský most nedaleko Muzea havaroval do svodidel. Škoda na autě byla značná, bylo na odpis. U řidiče byla provedena orientační dechová zkouška na alkohol s pozitivním výsledkem. Divím se, že to média ještě neřešila,“ dozvěděli jsme se od informátora.

Na celou událost jsme se chtěli zeptat i samotného umělce, nezvedal ale telefon a na esemesku nereagoval. Jeho přítelkyni, modelce Miriam Bittóvé, jsme se sice dovolali, po dlouhé chvíli mlčení ale odvětila: „Zeptejte se na to radši Mirka,“ a zavěsila, čímž nepřímo potvrdila, že na zprávách o havárii a alkoholu za volantem přece jen něco bude. Super.cz bude kauzu dál sledovat a přinese vám brzy další informace.

Související témata:
Magistrála

Reklama

Další články

Načítám