Hlavní obsah
Článek

Léta fotí modelky, přitom by z fleku mohla být jednou z nich. Česká fotografka celebrit Markéta Hanzlíková má sice už čtyřicítku na krku, ale hádal by jí to málokdo. A za vše prý může pohyb a zdravý životní styl. Podívejte se na odvážné snímky dámy, které mnozí tipují i o patnáct let míň!

„Znám víc holek, co takhle ve čtyřiceti vypadají, není to nic zvláštního. Když na sobě ženské makají, dopadá to takhle,“ říká relativně skromně Markéta.

„K focení mě přemlouvalo už hodně kolegů, ale focení v ateliéru nesnáším. Sama vím, jak je to dlouhé, nepohodlné a nudné. Ale chtěla jsem si vyzkoušet, co ty chuděry modelky musí vytrpět, když je buzerujeme při focení. Ověřila jsem si, že to fakt není med,“ přiznává fotografka.

Ta v poslední době hodně zhubla a plánuje si pořídit miminko. „Aspoň budu mít památku, když jsem vypadala ještě dobře. Ten pohyb v branži mezi Darou Rolins, Alicí Bendovou, Simonou Krainovou a dalšími zkrátka nutí člověka na sobě makat, když vidí, jak skvěle vypadají ony,“ dodala Hanzlíková, která uveřejnila už před dvěma roky jeden povedený akt z dovolené v Itálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám