Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50), kterou můžete vidět jako Lolu v primáckém seriálu Svatby v Benátkách, řeší dost nepříjemnou situaci. Někdo se za ni vydává na sociální síti a založil falešný profil s jejím jménem.

Alice, která si profil nezaložila, se o tom dozvěděla náhodou. „Potkala jsem nějakého známého, který se mě ptal, jestli platí schůzka, kterou jsme si dohodli. Nechápala jsem, o čem mluví. On mi vysvětlil, že prý jsme se domluvili na Facebooku. Já si ale žádný účet na sociální síti nezaložila,“ říká Alice.

Podobných situací prý nastalo víc, a tak se Alice začala po svém údajném profilu pídit. „Nejenže si ten člověk, který jej založil a vydával se za mě, přidával do přátel mé přátele, ale mým jménem s nimi komunikoval a vkládal i různé fotky. Ty příspěvky byly s mnoha hrubými chybami a často velmi vulgární. Navíc se vyjadřoval k tématům a situacím, k nimž bych se já rozhodně nevyjadřovala. Nechápu, jak si mí přátelé mohli myslet, že s nimi komunikuju já,“ zlobila se Alice.

Herečka vysvětlila, že správcům sítě poslala své doklady, prokázala, že tento účet je falešný, a docílila toho, že byl zrušen. A protože ji tato nepříjemnost poškodila, podává trestní oznámení na neznámého pachatele.

„Můj falešný účet už sice neexistuje, ale nějaký podvodník klidně může založit nový. Své přátele a fanoušky bych proto chtěla upozornit, že jsem si sice byla nucena založit oficiální facebookový profil, abych mohla tuto nepříjemnost řešit, ale na tomto profilu se nebudu vyskytovat, proto mi na něj, prosím, nepište. Natáčím seriál, starám se o dvě děti, opravdu nemám čas vysedávat u počítače, chatovat a sdílet fotky. Zároveň bych chtěla všechny varovat, aby si dali na podobné podvodníky pozor,“ uzavřela Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám