Hlavní obsah
Článek

Jana Bernášková si včera prožila jedno své poprvé. „Je to zvláštní, ale já jsem nikdy na přehlídce nebyla, tak jsem zvědavá," nechala se slyšet hvězda Vyprávěj před prezentací kolekce známé módní značky.

Dlužno dodat, že to Janě na akci pořádané v bývalé čističce odpadních vod velmi slušelo. Když jsme si s Janou povídali naposledy během udílení cen Týtý, tak se ještě pyšnila bujným dekoltem, nyní je na své předporodní váze a opět jako proutek.

Velký vliv na její postavu mělo kojení. „První dceru jsem kojila skoro do dvou let, vůbec se nenechala odstavit, syna jsem přestala kojit v jeho devíti měsících. Je zajímavé, že s Justýnou jsem hubla, ale u druhého dítěte to tak nebylo. S Theodorem jsem zhubla, až když jsem ho odstavila. Tělo si asi drželo kvůli kojení vodu," zdůvodňuje si záhadu okolo postavy herečka.

Bernáškovou nemrzí, že své druhé dítě už nekojí. „Skončilo to velmi přirozeně. Člověk musí poslouchat svoje tělo a já už jsem na kojení neměla. Četla jsem nějakou statistiku, že po šestinedělí kojí jen šestatřicet procent žen, takže můžu být za devět měsíců ráda," prozradila Bernášková.

Reklama

Další články

Načítám