Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už jsme se začali bát, že po zabouchnutí se Dominiky Mesarošové (38) do poměrně mladého a tudíž výrazně nesešlého přítele Marka budeme mít s pohledem na její silikonová ňadra utrum. Na dovolené s ním se chovala jako čerstvě propuštěná chovanka z výchovného ústavu vedeného jeptiškami a hluboký výstřih se chvíli zdál býti pro ni sprostým slovem. Dominice se však asi zastesklo po obdivu od fanoušků a vše opět napravila!

Na své sociální síti uveřejnila snímek ze zákulisí focení v pořadí již čtvrté výherkyně svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři Lucie Sedláčkové. A to by v tom byl čert, aby mistr svého učedníka nepokořil.

„Já ale nikdy neříkala, že už budu všude chodit zahalená,“ usmívá se cudně Dominika, která sice už plánuje i svatbu, ale rozhodně svou profesi zatím nechce pověsit na hřebík.

Naposledy jsme ji potkali v Kutné Hoře, kde se zastavila, aby podpořila místního charitativního guru Jiřího Horáka. Nelíbí se jí totiž, jak se k němu chová tamní radnice. A i tam měla šatičky, které její vzdouváky rozhodně nezakrývaly. Brzy vám přineseme fotografie!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám