Hlavní obsah
Článek

Zatímco současná podoba všech hlavních postav ze seriálu Přátelé bude fandům tohoto kultovního sitkomu důvěrně známá, proměna svého času nejmladšího článku z celého seriálového obsazení vás možná překvapí... Byl jím syn Rosse Gellera, jehož ztvárnil Cole Mitchell Sprouse. Role malého Bena se zhostil od svých devíti let.

Cole má ještě dvojče Dylana, oba hrají ve filmech a seriálech již od útlého dětství. V Hollywoodu jim nikdo neřekne jinak než Sprouse Bros. (zkráceně Brothers). Bratři odstartovali kariéru hned poměrně úspěšně, jejich debutem se stala rodinná komedie Velký táta s Adamem Sandlerem z roku 1999, kde se chlapci střídali v hraní postavy pětiletého Juliana.

Následovaly snímky jako Astronautova žena, Viděl jsem maminku líbat Santa Clause, Just for Kicks nebo seriály Sladký život Zaca a Codyho nebo Kouzelníci z Waverly.

Jak kluci pomalu dospívali, rolí ubývalo. Naposledy se spolu objevili v hlavních rolích televizního snímku Sladký život - Film.

Je vidět, že jsou dodnes nerozlučnou dvojkou. Na aktuálním snímku můžete bratry vidět již jako jednadvacetileté mladé muže při jejich společné dovolené v Itálii.

Reklama

Další články

Načítám