Hlavní obsah
Článek

Zpráva o údajných závěrech z pitvy Ivety Bartošové (†48), z níž vyplynulo, že měla být pod vlivem prášků a alkoholu, a navíc údajně trpěla nezvratným poškozením jater (cirhózou), pořádně nadzvedla ze židle nejen Josefa Rychtáře (65) (toho proto, že se bortí jeho povídačky o tom, že Iveta nic nepožívala), ale i Ivetinu matku Svatavu. Nejnověji se Super.cz podařilo zkontaktovat se zpěvaččiným bratrem Lumírem. A ten Rychtáře vůbec nešetří.

„Je s podivem, pokud je v pitevní zprávě to, co se píše, že policie nic nedělá. Asi ještě pořád střádá důkazy. Možná…,“ věří Lumír Bartoš, který jednoznačně dává vinu za smrt sestry vdovci po ní.

„Ten pán před rokem moc dobře věděl, jak na tom Iveta s játry je, a cpal do ní neověřené prášky a dával jí alkohol? Když jsme celá rodina loni jeli od Ivety z Bohnic, kam nás za ní nechtěli vůbec pustit, a to hlavně kvůli panu Rychtáři, tak jsem ho v telefonickém hovoru varoval, že jestli sestru nedá odborně léčit, tak ji má na svědomí,“ říká Lumír Bartoš.

„Léčit ji nedal. Nic neudělal. A to mu nikdy neodpustíme,“ dodává nekompromisně. Místo skutečné léčby měl Rychtář manželku ve své „odborné lékařské péči“, která mohla svým dílem k tragickému konci Ivety Bartošové přispět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám