Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sám o sobě hrdě prohlašuje, že se věnuje pivnímu vzpírání. „To mě baví," s humorem sobě vlastním prohlásil během našeho rozhovoru Matěj Ruppert. Je pravda, že se sportům, jako jsou lyžování nebo nohejbal, věnuje pouze rekreačně, a tak ztratil svou nejlepší životní formu, kterou nabral během účasti v taneční soutěži StarDance.

„Nejsem na tom tak dobře, jak jsem byl po skončení StarDance. Já jsem od přírody línej a potřebuju vždycky nějakej impuls. Když jsem tři až pět hodin denně trénoval s taneční partnerkou, tak to bylo na mně vidět," říká Matěj, který se ke své lítosti tanci po skončení soutěže dál nevěnuje. „Dal jsem si předsevzetí, že v tom budu pokračovat, ale zklamal jsem.“

Matěj by osobně velmi rád pokračoval v tancování s Alicí Stodůlkovou, ale prý se neobjevil nikdo, kdo by si je jako tanečníky objednal na společenskou akci. „S Alicí jsme ze zvláštního důvodu nedostali žádnou nabídku, a to je asi ten důvod, proč to vyprchalo a trénovat nechodím. Kdybychom dostali nějakou nabídku, tak před tím dám čtrnáct dní tréninku, abych něco předvedl," přislíbil Matěj Ruppert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám