Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžké chvíle nyní prožívá Drew Barrymore se členy své rozvětvené herecké rodiny. Hvězda Charlieho andílků přišla o jednoho ze svých sourozenců, sestru Jessicu Barrymore, která byla nalezena v úterý kolem šesté hodiny ranní mrtvá ve svém autě v kalifornském National City nedaleko San Diega.

Jessicu Barrymore našla náhodná řidička Marta Lopez, které auto hereččiny sestry bránilo v projetí na vozovce. Na sedadle spolujezdce se údajně nacházelo velké množství rozsypaných léků, proto se zatím případ vyšetřuje jako domnělá sebevražda. Více objasní až soudem nařízená pitva.

Lopez se podle výpovědi nejprve snažila ženu probudit a ptala se, zda jí může pomoci, ale poté si všimla obalů od léků a zavolala policii, která už mohla pouze konstatovat smrt. K tragédii došlo pouhý den před jejími osmačtyřicátými narozeninami.

V polovině února přitom podobná rána postihla i hereččinu kolegyni Julii Roberts. Ta přišla o svou nejmladší sestru Nancy Motes. V šestatřiceti letech se předávkovala drogami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám