Hlavní obsah
Článek

Na premiéře filmu Hercules nemohla chybět Jitka Válková (32), neboť Česká Miss 2010 propůjčila hlas jedné z hlavních dam v družině krále.

Válková vyvedla na českou premiéru snímku svého přítele Adama Klavíka, který slyšel Jitku ve filmu poprvé. Na první pohled bylo vidět, že se dvojice na akci připravovala a vzhledem k jejich outfitům se oblékali před jedním zrcadlem.

Zajímali jsme se o to, jestli se modelka bála, když dostala nabídku dabovat film? „Šla jsem tam s pocitem, že to normálně dám. Hned první věc byl ale smích. Připadala jsem si trapně, najednou mi prostě nešlo se hezky zasmát. Když jsem svůj hlas potom slyšela, vůbec se mi nelíbil,“ říká Jitka, která strávila ve studiu překvapivě hodně času.

„Dabéři už jsou takoví profesionálové, že ani nemusí vidět předtím to video. Jen vezmou text a jedou. Já byla hrozně pomalá a přetáčeli jsme to třeba i pětkrát,“ červená se pokorně Jitka a dodává, že se nehodlá vzdát a je ochotná zkusit si i herectví, když dostane příležitost. „Myslím, že mám do budoucna výhodu ze zpěvu, hlavně u dýchání. Herectví mě baví také, to je můj koníček a nebojím se v něm zdokonalovat,“ říká Válková a dává tím najevo, že od ní můžeme v budoucnu čekat opravdu cokoli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám