Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pitva zpěvačky Ivety Bartošové (†48), která před třemi měsíci ukončila svůj život skokem pod vlak, prokázala další děsivé důkazy. Nejenže Iveta měla v sobě utišující léky z řady benzodiazepinů, a také alkohol v krvi, zpěvačka měla také totální cirhózu jater.

"Játra byla nalezena zjizvená - cirhotická - pravděpodobně změny na játrech způsobila častá a dlouhodobá konzumace alkoholu," řekl Blesku zdroj obeznámený s výsledky pitvy. A to byl zřejmě i důvod, proč Bartošová poslední měsíce před smrtí šíleně hubla.

Sama se svěřila své mamince Svatavě, že nechápe, proč tak hubne, když normálně jí. Cirhóza jater je odpovědí. Toto smrtelné onemocnění začíná únavou, ztrátou chuti k jídlu, výrazným úbytkem váhy...

Ukázalo se také to, že Josef Rychtář (65) neustále lže. Nejdříve tvrdil, že Iveta bere jen prášky na bolest zubů a pomlčel o benzodiazepinech, a také přísahal, že Iveta nepije, což také nebyla pravda. Co ještě Rychtář tají?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám