Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před čtyřmi lety se vytvořila skupina hereček, které měly čas na prodloužený výlet, a vzniklo z toho přátelství na celý život. Od prvního výletu do Řecka se Vendula Křížová, Iva Kubelková (46), Kamila Špráchalová a Pavla Vitázková (45) pravidelně vydávají na Olympskou riviéru.

Pokaždé vyjedou sice jen na pár dnů, ale zábavy si užijí více než leniví turisté na dvoutýdenním zájezdu. Je dojemné pozorovat, jak si pokaždé padnou kolem krku a se slzami v očích se vítají. „Jak říkala první rok Iva Kubelková, že jsme se krásně našly, že jsme tu už někdy musely být třeba dříve jako bohyně, tak teď je jasné, že tak to prostě vážně je. Ta neuvěřitelná náhoda, že všechny máme čas, chuť a že to vždycky vyjde a opět se setkáme…tak to je opravdu něco mezi nebem a zemí, a je to báječný,“ libovala si Kamila Špráchalová.

I přesto, že jejich první cesta po příletu směřovala přímo do moře, užívaly si dámy i modré nebe bez mráčků, slunce a místní kuchyni, takže zamířily do blízké restaurace na typické řecké lahůdky. Prostředí všem dámám učarovalo, ale jak řekla Iva Kubelková, nejdůležitější je kolektiv. „To, kde člověk tráví čas, je nejen o krásném místě, kterým bezpochyby Olympská riviéra je, ale je to také o partě, lidech a celkové atmosféře,“ a dál plánovala výstup na horu Olymp, kterou se letos rozhodla zdolat.

Nejvíc si klid užívala Pavla Vitázková: „Moc si to tu užívám. Je to neuvěřitelný relax po téměř osmi měsících doma u mimina. Zažívám znovu věci, které už skoro neznám – kávička, moře, možnost se nalíčit, nebýt neustále mezi plínami. Je to pro mě úplně zázrak,“ rozplývala se.

Nechyběl ani typický řecký večer s tanečky. Samozřejmě naše děvčata byla ze všech nejkrásnější, a tak si pro ně řečtí tanečníci přišli na sólo tanec. Dodatečně zde oslavily narozeniny Vendulka Křížová a Sotira Korecká, která sem herečky pozvala. Dárečky dostala i Kamila Špráchalová, která bude oficiálně slavit až na začátku září.

Se kterou z těchto hereček byste nejraději vyrazili k moři?
Iva Kubelková
49,9 %
Kamila Špráchalová
20,7 %
Vendula Křížová
14,5 %
Pavla Vitázková
14,9 %
Celkem hlasovalo 10601 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám