Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) po dlouhé době vyrazila se svým snoubencem, tenistou Lukášem Rosolem, na tenisový turnaj. Zatímco Lukáš jezdil po turnajích, Míše všechen čas zabírala rekonstrukce jejich nového domu a vypadá to, že je u konce. V srpnu by se pár měl nastěhovat.

"Už bych z fleku mohla dělat někde stavební dozor," řekla Super.cz se smíchem Ochotská, která nyní tráví týden v rakouském Kitzbühel, kde Lukáš už prošel do čtvrfinále. A zatímco Lukáš trénuje, Míša si užívá opalování u bazénu luxusního hotelu Kempinski. Poprvé tak ukázala své těhotenské bříško. Míša v úterý prozradila, že čekají s Lukášem miminko.

Míša se pyšní přírodními čtyřkami a toto číslo v těhotenství zřejmě zdaleka není finální. Už teď Ochotská pociťuje, že se jí ňadra zvětšila. Rosol září štěstím. Pro oba to bude první potomek. "Ke svým narozeninám jsem dostal od partnerky ten nejkrásnější dárek, jaký si může každý muž přát. S Míšou čekáme miminko, na které se oba strašně moc těšíme. Tyto narozeniny pro mě budou nezapomenutelné," napsal svým fanouškům na sociální síť Rosol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám