Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) v plavkách! Takový pohled se naskytnul návštěvníkům jednoho koupaliště v Praze. Všímavý čtenář vyfotil při čachtání a opalování sexy moderátorku a fotografie poskytl redakci Super.cz. Žádné retuše, žádný Photoshop! Na snímcích je Eva v celé své kráse a postavu má vskutku ukázkovou.

Eva porodila před třemi měsíci dceru Zuzanku. Před nedávnem přestala kojit, protože kvůli pracovnímu vytížení a stresu přišla o mléko. Moderátorka se neuvěřitelně rychle dostala do formy. Má zpět svoji štíhlou postavu. Po celulitidě ani známky. Nikde žádné špíčky a kila navíc.

"Ještě mám něco nahoře, ale extra to neřeším. Jsem chvíli po porodu. Běháním kolem dětí to jde dolů samo," řekla Super.cz moderátorka. Kdyby takhle vypadala každá maminka chvíli po porodu, byly by dietologové a hubnoucí studia bez kšeftů! Evu ale víc než váha trápí nemocná dcerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám