Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) se rozhodla po roce opět navštívit Ameriku. A protože po jejím boku z nepochopitelných důvodů není žádný osudový chlap, vyrazila do míst, která už si zamilovala loni, se svou manažerkou a kamarádkou Katkou. A jak to vypadá ze statusů na zpěvaččině sociální síti, dámská jízda zatím probíhá víc než pohodově.

Kromě relaxování, čtení a výletů ovšem ani ve chvílích volna Monika neusíná na růžích a pracuje na své postavě, kterou své fandy nechce děsit. Jak sama pěnice ostatně dříve přiznala, hubne jen v době, kdy má hodně práce a stres.

„Až s přibývajícím věkem jsem si uvědomila, že sice miluju omáčky, knedlíky, husy, ale že takhle nemůžu jíst pořád a bez následků. Zkrátka, pokud chci zpívat a vylézt bez zásadního studu před vás na jeviště, a to chci, mám jen dvě možnosti. Buď budu o hladu, a to fakt nedám, nebo se budu hýbat,“ napsala Monika fanouškům a připojila foto z posilovny. Poté, co jsme viděli její ideální postavičku v plavkách, ovšem musíme nechápavě kroutit hlavou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám