Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Libuška Vojtková se vdala za zpěváky Daniela Hůlku a Josefa Vojtka, s nímž má tříletého syna Matyáše. Poté chodila s dalším muzikantem Marianem Vojtkem. sešli a rozešli se hned několikrát. Nyní má nový vztah a přítel nemá s prostředím šoubyznysu nic společného, kromě toho, že je kamarádem jejího prvního manžela Daniela Hůlky. "S novým partnerem už jsem seznámila i syna," svěřila Super.cz.

O novém milenci toho Libuška mnoho říkat nechce. "Teď se vznáším na obláčku zamilovanosti, ale jsem realistka. Nevím, zda to skutečně dobře dopadne. Tuším, že bychom mohli fungovat jako rodina, ale tušení může zklamat," vysvětluje, proč nechce zatím prozradit identitu svého nového partnera. "Znala jsem ho už déle, kamarádili jsme se. Že se to vyvine někam jinam, jsem netušila. Fakt jsem byla sama překvapená," dodala,když dorazila na otevření restaurace El Asador v pražských Hrnčířích. Libuška ve skutečnosti radní s Ivanem Blayerem, kamarádem a také manažerem jejího prvního muže. Znají se skutečně téměř deset let.

S bývalými partnery, s nimiž se téměř denně potkává v divadlech, vychází dobře. "S Danem je to už deset let. Jsme kamarádi. S Pepou jsme se rozešli před třemi lety a oceňuji, jaký je pro Máťu skvělý táta. Snad i s Marošem se vrátíme ke kamarádskému vztahu, u kterého jsme možná měli zůstat," domnívá se Vojtková.

Reklama

Další články

Načítám