Hlavní obsah
Článek

To, že obrazovka přidává kila a činí lidi většími a mohutnějšími, je známé. Proto mají šanci právě ti co nejdrobnější a nejmenší. V případě rosničky Kateřiny Němcové ale snad musela Nova dělat casting v Hobitíně, protože tak maličkou slečnu lze jen těžko sehnat.

"Pravda je, že jsme se s kolegyněmi nikdy nemusely poměřovat. Není to třeba, na první pohled je vidět, že se svými 157 centimetry jsem nejmenší já," smála se Katka, která ovšem svoji výšku nechce řešit pomocí vysokých podpatků.

"Ve vysoké platformě bych vypadala jako s kopýtky, takže volím zhruba sedmicentimetrové podpatky. Mám nohu šestatřicítku a botasky mívám většinou z dětského oddělení," přiznala. A nakupuje tam i oblečení.

"Zvláště kalhoty. Když si koupím v dámském, musím je vždycky zkracovat," řekla nám s tím, že nekupuje ani největší dětskou velikost 164, která je pro dvanáctileté až čtrnáctileté slečny, ale tu menší 156, určenou pro desetileté až dvanáctileté děti.

V šatně před vysíláním to s ní prý mají hodně těžké a zezadu občas připomíná jehelníček. "Holky na mně všechno musí špendlit, aby to nebylo zepředu vidět, a zkracují mi pomocí špendlíků i kalhoty," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám