Hlavní obsah
Článek

V seriálu Ulice se od podzimu zjeví nová rodina a prý se bude na co koukat a hlavně co poslouchat. Budou totiž mluvit valašským nářečím a do příběhu vnesou duch moravské vesnice. Navíc maminku hraje opravdu půvabná brunetka Hana Holišová, po níž už se nám na obrazovce stýskalo.

"Ani už nedokážu spočítat, kolik to je let, co jsem hrála ve Velmi křehkých vztazích. O seriálech jsem nepřemýšlela, byla jsem dost vytížená v Brně v divadle. Ale když mi přišla pozvánka na casting, řekla jsem si, proč ne?" svěřila Super.cz Hanka.

V Praze má i další velkou příležitost. Bude hrát Sofii v muzikálu Mamma Mia!. "Sešlo se mi to tak, že od srpna točíme Ulici a od září zkoušíme muzikál. V Brně naštěstí nemám žádné zkoušení, účinkuji v zajetých kusech, ale cestování po D1 bude pořád nezbytné. I když, pokud nespěchám, raději volím vlak," míní herečka, která je nejen půvabná, ale prestižní cenou byl oceněn i její talent. Je totiž držitelkou Thálie za muzikálové herectví.

Pánové, jimž by se brněnská kráska líbila, ovšem mají smůlu. Je totiž zadaná a její přítel se od ní snaží nehnout ani na krok. Dokonce ji ruku v ruce doprovázel i na tiskovou konferenci TV Nova, kde byla představena jako nová členka týmu Ulice. "Přítel je Pražák, který se mnou žil víceméně v Brně, teď ale přesídlíme spíš do jeho města," smála se Holišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám