Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Melanie Griffith (56) dnes hořce lituje tetování, které si před lety nechala udělat na důkaz lásky ke svému manželovi Antoniu Banderasovi (53). Kýčovitý motiv srdce s jeho jménem symbolizoval jejich spojení ‚navždy‘. Jenže jak už tomu tak nejen v Hollywoodu bývá - člověk míní, život mění.

Od rozpadu jejich manželství, ke kterému došlo před dvěma měsíci, se Melanie objevuje na veřejnosti zásadně se zamazaným jménem Antonio. Maskuje jej buď make-upem, nebo rovnou lepicí páskou. Před měsícem byla dokonce spatřena, jak opouští kliniku Dr. Tattoff v Los Angeles, kde se provádí laserové odstraňování tetování.

Hvězda snímku Podnikavá dívka, která už nechce být dál s filmovým Zorrem spojována kvůli jeho údajným nevěrám, se však naposledy uchýlila k poněkud zoufalému výkřiku do tmy. Po kalifornském Larchmont Village se procházela s tetováním přelepeným papírem, na kterém bylo dokreslené srdce a nápis Mel. Herečka tak všem chtěla říct, že už je jí životní partner putna a ráda má teď hlavně samu sebe. Nebo že by se snad zakoukala do nějakého Mela?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám