Hlavní obsah
Článek

V soukromém archívu má tato hollywoodská hvězda fotky v plavkách, které by mohly zdobit titulní strany pánských magazínů. Hilary Swank se však největšího uznání dočkala paradoxně za vyloženě neženské role, v nichž toho ze svých tělesných předností příliš neukázala.

Oceňovaná herečka dnes slaví čtyřicátiny, ale na kontě má více trofejí než leckterá zkušenější kolegyně. Hilary Swank získala dvakrát Oscara za hlavní ženskou roli, což se v Hollywoodu podařilo jen hrstce vyvolených. Poprvé triumfovala v roce 2000 rolí transsexuální dívky hledající svou identitu v dramatu Kluci nepláčou. O pět let později dostala druhého Oscara díky filmu Million Dollar Baby, v němž ztvárnila profesionální boxerku.

Hilary Swank má však i svou něžnější podobu, již ovšem filmaři příliš nezúročili. Zahrála si sice v romantickém filmu P.S. Miluji Tě, ale mnohem více jí svědčí ponuré snímky jako western Homesman, který má být její třetí oscarovou šancí.

Díky náročnému tréninku, který předcházel natáčení Million Dollar Baby, má Hilary pevnou postavu, která se vyjímá v bikinách. Pohled na její sexy tělo si ovšem diváci prozatím příliš neužili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám