Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz byl jako jediné médium svědkem návštěvy Aleny Šeredové (46) v Čechách. Známá česká modelka a herečka žijící dlouhodobě v Itálii navštívila svou domovinu na pouhých čtyřicet osm hodin. Šeredová dorazila do Prahy podpořit nadační fond Zelený život a projekt Mobilcup zabývající se recyklací elektroniky.

Aleně nebylo líto, že se v Čechách příliš nezdrží, neboť skoro nikdo z jejích blízkých se zde nevyskytoval. „Nikdo tady není, kluci odjeli s babičkou a dědou na prázdniny. Když tady je máma s tátou a ségra, tak je mi líto odjet, ale když jsou všichni na prázdninách, tak radši pojedu za nimi,“ vysvětlila nám v rozhovoru Šeredová.

Ptali jsme se Aleny, jestli dodržuje po každé návštěvě rodné hroudy nějaký rituál. „Jsem tady vždycky na hodně málo času. Nemáme většinou rituály, dáme si skleničku, dobré jídlo, pokecáme,“ řekla Alena, která se nakonec přece jen svěřila, že během návštěvy Čech nikdy neopomene nakoupit několik bochníků obyčejného chleba, který doma zamrazuje, a taky hermelínové chlebíčky.

V další reportáži se dozvíte, jak reagovala Šeredová na náš dotaz týkající se jejího rozvodu s manželem a otcem jejích synů Gigim Buffonem.

Reklama

Další články

Načítám