Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Monika Absolonová (47) uspořádala svatbu svojí mamince, mluvila o tom, že ještě jednu svatbu má v merku a už se z ní pomalu stane lepší svatební agentka, než mají v novém seriálu na Primě. Protože nám bylo jasné, o čí svatbu jde, chtěli jsme o plánech vyzpovídat budoucí nevěstu.

Když jsme ale s modelkou Terezou Zimovou na téma svatby mluvili na soustředění Muže roku, které spolumoderovala, se zlou jsme se potázali. "Já nevím, ale čím déle jsem zasnoubená, tím méně se mi chce vdávat," svěřila nám Tereza, která žije s bývalým Moničiným přítelem, majitelem nočního klubu Jaroslavem Haštavou.

Ani to, když jsme jí řekli, že vzhledem k blížící se třicítce, kterou oslaví v únoru, by měla pomýšlet na děti, ji neobměkčilo. "Já budu mít v září svoje první dítě, vlastní obchod, který otevírám, tak na to další mám času dost. A říkala jsem si, že Jarda bude vypadat dobře, i když půjde jako táta na maturitní ples třeba v osmdesáti," překvapila Tereza.

Ovšem ženskou plodnost tak nějak nebrala v úvahu, a tak jsme jí museli připomenout, že po padesátce už se jí asi dítě zplodit nepodaří. "To nikdy nevíte, možnosti medicíny jsou neomezené, ženy rodí čím dál později a já se hodně udržuji," mávla nad tím rukou Zimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám