Hlavní obsah
Článek

Martin Kocián (47) ze skupiny Lunetic překonal všechny svoje problémy a je šťastným otcem. Super.cz získal jako první fotografie zpěváka s jeho roční dcerkou Vanessou. Nebylo to ale při nejšťastnější příležitosti. Martin vzal dceru do studia, když točil písničku o svojí sestře Lindě, která v pětadvaceti letech nečekaně zemřela na Kanárských ostrovech.

Martin věnoval své setře píseň, kterou natočil ve studiu Zdeňka Style Hrubého. "Jmenuje se Vzal mi tě stín. Jde vlastně o remix songu, který před devíti lety nazpívala dívčí skupina Ruby," upřesnil. Smrt Lindy, která skonala v roce 2003 vyšetřovala i policie na ostrově Tenerife, kde Linda šest let žila. Spekulovalo se o vraždě i drogách, ale pitva ukázala, že Martinova sestra upadla do kómatu v prostředí, kde jí nemohl nikdo pomoci. Zemřela zamčená v autě, ve voze byl nalezen i její mrtvý pes.

U Zdeňka Style Hrubého, který mu nový song produkoval, se Martin nečekaně objevil i se svojí dcerkou Vanessou. "Je to moje sluníčko. Jako by se moje sestra vrátila," tíhl k mystice Kocián. Písnička by měla být ke stažení na servru Youtoube v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám