Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odpoledne se tvářila, jako by neuměla do pěti počítat, a vlastně byla spíš na holky. Jen padla tma, bylo ale vše jinak. Míša Nosková (41) si dala pauzu od svých věčných diet, dala si pár dvojek vína a byla k neudržení. Druhý den to omlouvala tím, že oslavovala přijetí na prestižní muzikálovou školu v New Yorku.

Pro Míšu nebylo setkání s finalisty Muže roku na jejich víkendovém soustředění prvním. Už se s nimi viděla na tiskovce, kterou spolumoderovala, a pak ještě na módní přehlídce. A hned poté ji začal jeden z nich, identitu utajíme, jen prozradíme, že je to jeden ze šesti Brňáků, zásobovat textovými zprávami se žádostí o schůzku.

S ním to ale nevyšlo. I když Míša z Brna pochází, sešla se s jedním Pražákem. "Nestydím se za to, kluci jsou fajn, ovšem je jim tolik, kolik jim je, a mně také, ale dobře se s nimi povídá, tak to proběhlo v pohodě. Těchto dvanáct chlapců je moc pěkných, takže to vybízí k lecjakým aktivitám, ale my jako porotci jsme tady od toho, abychom jim pomohli," smála se Míša.

Kluky ale úplně přesně nerozeznává. "Je tady devět vysokých a tmavovlasých, a nejsem si jistá, jestli bych je třeba poznala ve tmě," přiznala nám, když jsme se ptali na podrobnosti, co se vlastně dělo v noci, když šli skoro všichni spát, jen Míša s kamarádkou Eliškou vyrazila spolu s chlapci do vířivky a do bazénu. My ale leccos zaslechli, takže se podívejte na naši reportáž a všimněte si, který z hochů se tam podezřele často objevuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám