Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těchto dnech Daniel Hůlka (55) natáčí desku s legendárním rockerem Petrem Jandou. Zpěvák je v rockerově domě ve vesničce nedaleko Jevan jako doma a pochopitelně nechyběl ani na jeho zahradní slavnosti, kde se setkávaly osobnosti ze všech možných oblastí.

„Normálně nosím fousy, a tak jsem oholil bradu a knír a nechal tam tohle. Připadám si jako debil. Jako divnej východoněmeckej režisér pornofilmů," dělal si legraci sám ze sebe v našem rozhovoru Dan Hůlka.

Hůlka patřil k většině návštěvníků garden párty, kteří dodrželi dress code v podobě vousů. Je tedy pravda, že zpěvák nosí plnovous neustále, ale pro tuto příležitost si vousy speciálně upravil. „Takhle má vypadat pořádnej knír. Nikdy jsem kníra nenosil a hned, až tahle akce skončí, ho sundám," upřímně prohlásil Hůlka.

Takto upravený Hůlka nebude své okolí strašit dlouho a velmi brzy se navrátí ke své původní image. „Když se oholím, tak do dvou dnů budu mít normální fousy," říká s příslibem v hlase Dan Hůlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám