Hlavní obsah
Článek

O slavná miminka nebude v nejbližší době nouze. Po Christině Aguileře a Pink otěhotněla i jejich kolumbijská kolegyně Shakira, která si buduje rodinku s fotbalistou Gerardem Piquém.

Na hudební scéně bude nejspíš v budoucnu docela nuda, protože se jedna významná zpěvačka za druhou chystá na mateřské povinnosti. Shakira je už maminkou devatenáctiměsíčního Milana, který se brzy dočká sourozence.

Kolumbijská kráska a španělský fotbalista Gerard Piqué tvoří jeden z nejkrásnějších párů a jejich zamilované snímky jsou jasným důkazem toho, že jeden v druhém našli štěstí. Shakira sice se svým druhým těhotenstvím dělá tajnosti, ale její kamarád radostnou novinku vyzradil v televizi. Potvrdily se tak spekulace z mistrovství světa ve fotbale v Brazílii, kde se zpěvačka při vystoupení podezřele držela za své bříško.

V době, kdy Shakira očekávala Milana, do světa vyslala fotky, na nichž ji polonahý Piqué láskyplně objímal v pokročilém stadiu těhotenství. Fanoušci se už nemohou dočkat toho, až je po dvou letech potěší podobnými záběry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám