Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) ždíme další loterii. Po kontraktu s krachující Sazkou, s níž měl smlouvu na 1,2 miliónu korun měsíčně, má nyní lukrativní kšeft z další sázkové hry. Stal se tváří kampaně na losování TipSportca. "Jsem zase ve vatě," pochvaluje si moderátor, který si podle našich informací mohl přijít až na deset miliónů korun.

"Mám jinačí honorář než od Sazky. Ta mi navíc peníze doteď dluží. Slibuji, že vám zavolám, kdyby mi přišly. Takže žádný telefonát neočekávejte," řekl nám Leoš, který už je smířený s tím, že pohádkový honorář od Sazky už nikdy nedostane. Proto také rychle přešel ke konkurenci, pro níž natočil i řadu reklamních spotů.

"Oblékli mě do vatovaného kožichu, takže jsem ve spotu ve vatě. A je to poprvé po sedmi letech, kdy jsem na sebe veřejně oblékl kožich. Kromě toho mi při natáčení totálně zničli drahý oblek. Vynahradili mi to ale tím, že se mnou natáčela taková spousta krásných slečen. Už předtím bylo ve studiu horko, s nimi to už ale bylo téměř k nevydržení," směje se Mareš, který tak ukazuje všem, kteří ho odepisují, že si stále ještě umí během chvíle vydělat peníze. A to tak pohádkové, že na ně obyčejní Češi nedosáhnou za celý život. A spojení s novou loterií je pro něj výhodné. Protože je v ní sedmkrát vyšší šance na výhru než ve Sportce, očekává se, že zcela nahradí dosavadní českou jedničku od Sazky. Mareš má tak naději na dlouholetou a velmi výnosnou spolupráci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám