Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo to jednoduché, na zahradní párty Petra Jandy (81) jste nepotřebovali vstupenku, museli jste být ale ozdobení vousy, a to bez ohledu na pohlaví. Frontman kapely Olympic pořádá letní večírky na své zahradě domu ve vísce nedaleko Jevan už déle než čtvrtstoletí. Poslední roky Janda se svou manželkou Alicí vymýšlí pro své hosty zábavné převleky. Pořádali tedy už white párty, jiný rok se hosté museli vyzdobit šálami nebo bláznivými klobouky. Letošní vousatý dress code bavil všechny návštěvníky snad ze všeho nejvíc.

Pořadatel oslavy Petr Janda si nechal kvůli této příležitosti knírek rovnou narůst, a nebyl jediný. „Musím říct, že jsem objevil už deset lidí, kteří, když dostali před měsícem pozvánku, se přestali holit, aby si potupně nemuseli nalepovat kníry, což je úplně úžasný,“ komentoval své připravené hosty Janda.

Jedním z těch, kdo se kvůli večírku neholil, byl například i Martin Dejdar (59). Herec se nechal slyšet, že už se nemůže dočkat, ať shodí porost na obličeji, jeho manželce se ale plnovous líbí. „Kdybych v neděli neodlétal na dovolenou a s touto vizáží neměl podezření, že mě na každém přestupu nechají svléknout donaha, tak bych si to kvůli manželce i nechal, ale vzhledem k tomu, že chci mít klidnou cestu, tak se radši do hladka oholím,“ smál se Martin Dejdar.

Nad bláznivými kníry dalších vousáčů se můžete zasmát v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám