Hlavní obsah
Článek

Ačkoli spolu už téměř tři měsíce nebyli nikde spatřeni společně, u Paris Hilton (43) podle dostupných informací k žádnému rozchodu nedošlo. Má se tak za to, že i nadále tvoří pár s dvaadvacetiletým finsko-španělským modelem Riverem Viiperim. Jenže ten jí v neděli společnost nedělal... Kdo je tedy neznámý muž, se kterým došlo i na vroucné polibky?

Mladík, který Paris líbal před jejím domem na pláži v Malibu, je možná žhavým kandidátem na nový vztah. Jiskření mezi nimi je cítit snad i z fotek. A přestože nám přijde, že by dotyčný klidně mohl být i její partner s letním sestřihem hodně nakrátko, zahraniční média mají jasno a hovoří o novém objevu.

Slavná blondýnka, která se od mixážního pultu po čase opět pustila do zpívání a nedávno představila svůj poslední počin Come Alive, v pátek napsala na sociální síť: „Buďte jemné. Nedovolte, aby vás svět udělal drsné. Nedovolte, aby z vás bolest udělala nenávistné. Nedovolte, aby zahořklost ukradla vaši sladkost. Buďte hrdé, že i když zbytek světa možná nesouhlasí, vy stále věříte, že jste na krásném místě.“ Že by snad za Paris mluvila zamilovanost?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám