Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyznat se v Pamele Anderson (56) je téměř nadlidský úkol. Nejdřív má jasno o rozvodu, a teď už se zase vrací do náruče muže, jehož ještě před několika dny nemohla vystát. Zdá se, že s Rickem Salomonem je to podobně bouřlivé jako s jejími ex Tommym Leem a Kidem Rockem. Kráska se slabostí pro drsné týpky je totiž se svým staronovým manželem zase děsně zamilovaná...

Dvojici byste momentálně mohli potkat na italském ostrově Sardinie, kam se odebrali na další letní dovolenou. Na terase hotelového pokoje v Porto Cervo se na sebe vrhali jako čerství milenci a Pam se před svým chotěm nakrucovala jen v titěrných třpytivých bikinách.

Šestatřicetiletý filmový producent a pokerový hráč má nejspíš na nevyzpytatelnou bývalou Playmate své páky, když se mu opakovaně daří ji k sobě přivábit. Podle přátel obou partnerů hraje v jejich vztahu důležitou roli sexuální přitažlivost, díky které k sobě pokaždé znovu najdou cestu. Rick je jistě zkušený milenec, však jeho ložnicí prošly například Paris Hilton, 'Brenda' z Beverly Hills 90210 Shannen Doherty či herečka a zpěvačka E. G. Daily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám