Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozvernou holčičkou na fotce, která pózuje v plavkách, klobouku a s maketou mikrofonu v ruce, není nikdo jiný než exotická Česká Miss Earth 2013 Monika Leová (32).

Kráska s vietnamskými kořeny nyní moderuje Odpolední zprávy na Primě, kde si ihned získala srdce diváků svým odzbrojujícím úsměvem.

Sexy kráska s dokonalou postavou byla už od malička extrovertkou, a jak je vidno z dětského snímku, před objektivem fotoaparátu se nikdy nestyděla. Uspěla v České Miss i na moderátorském postu a nebrání se ani herectví.

"Pořád na nějaké nabídky čekám. Ráda zkouším nové věci a herectví nemá k moderování tak daleko, také je tam potřeba jistá intuice, tak bych to ráda zkusila," svěřila se nedávno Super.cz Leová, která působí velmi sympaticky a mile, přestože by si ráda zahrála mrchu.

„Myslím, že by se to hrálo snáz než nějaká kladná postava. Ale zase bych nechtěla, aby si mne diváci ztotožnili s mojí postavou,“ míní s tím, že by si coby milovnice tance zahrála i pěknou tanečnici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám