Hlavní obsah
Článek

Teplé letní počasí vyhnalo k vodě i Evu Feuereislovou (34), která si letos zvyká na nové tělesné parametry i zvědavé pohledy mužů. Dříve by si jí v plavkách nikdo nevšimnul, ale po plastice je mnohem atraktivnějším objektem.

O víkendu se Eva naložila k bazénu a na své silikony nechala dopadat sluneční paprsky. Kvůli zvětšenému hrudníku si musela pořídit nové plavky, což v případě jejích obřích ňader nebyl jednoduchý úkol. Účastnice vyvolených ale nakonec vybrala bikiny se zvířecím vzorem, v nichž se okamžitě zvěčnila, aby potěšila příznivce svých prsou.

„Když jsem byla na koupališti, lehla jsem si na břicho a rozepla podprsenku, aby se mi opálila záda. Hned si mě začala fotit partička kluků. Zřejmě čekali, že mi vykoukne prso,“ pochlubila se nám Eva, jejíž nová prsa jí zajišťují tolik vytouženou pozornost.

Od startu VyVolených už to bude sice rok, ale Feuereislová je přesvědčená o tom, že její kariéra roste strmě vzhůru. „Už se o mně píše i na Slovensku,“ dodala hvězda mezinárodního formátu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám