Hlavní obsah
Článek

Z toho, co tvrdí zpěvák Dalibor Janda (71), se sexologům otvírají kudly v kapse! Majitel údajně největšího mužství v showbyznysu totiž tvrdí, že stejně jako on jsou vyvinutí všichni muži. Většina zástupců silnějšího pohlaví by se však do velikosti mužství Dalibora Jandy vešla téměř dvakrát.

Janda se rozpovídal v pořadu Impulsovi v Rádiu Impuls. "Nevím, jak k tomu kdo došel. Já to nemůžu takhle říct. Já si totiž myslím, že každý normální hlap má být vyvinutý, ne?" tvrdil zpěvák, o jehož mužnosti kolují hotové historky. Mezi ty nejpodařenější patří ta, jak si s bratrem v mladistvých letech vydělávali na pivo. "Jeho brácha se sázel s chlapy v hospodě, že jeho bratr je opravdu chlapák. Nevěřili, uzavírali vysoké sázky a pak museli bratrům Jandovým platit slušnou sumičku," vzpomínal Jandův kamarád z dětství.

Janda se v rozhovoru přiznal i k tomu, že pro jeho manželku je žítí po jeho boku hotovým očistcem. "Žít s umělcem je děsivé. Já jsem si v podstatě po těch třiceti letech uvědomil, že už je to vlastně trochu i na cenu. Ženám by za to měli dávat Nobelovu cenu. Hlavně ženám, které mají za muže takové zájezdové muže, jako jsme my, kteří pořád někde rajtují, pořád se kolem nich točí ženy. I když se se mnou žena tak dvakrát do roka rozvádí, vím, že mě má ráda," uvedl Janda, který byl předloni přistižen při divoké líbačce s kolegyní Zuzanou Schubertovou. A podle kuloárů to nebyl jediný jeho mimonželský úlet. Častou nevěru ostatně Janda také přiznal našim reportérům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám