Hlavní obsah
Článek

Je snad Josef Rychtář (65) nepostižitelný tvor, který si může dělat vše, co se mu zlíbí? O vdovci po Ivetě Bartošové (†48) se ví, že se po jejím boku a také po její smrti dopustil už mnoha věcí, které by patrně jinému člověku u policie neprošly. Říčanský vztekloun ale dál běhá po svobodě, naposledy zastrašoval Jarka Šimka (50), autora úspěšného Ivetina alba, které se týdny drží v čele hitparád. Vadí snad Rychtářovi, že z toho neuvidí ani korunu?

„Opravdu nerad to dělám, ale tomuhle už nebudu nečinně přihlížet. Od té doby, co jsem vydal cédéčko Iveta Naposledy, mi od jistého pána chodí zvláštní esemesky, na tu poslední musím reagovat podáním trestního oznámení. Tohle je část zprávy, kterou jsem dostal: ‚Jedno ti závěrem povím a nezapomeň, najdu si tě, kdy to budeš nejméně čekat.‘“ napsal Šimek na svou sociální síť.

I když Josefa Rychtáře nejmenoval, je jasné, že půjde o něj. Proti desce se už několikrát vymezil s tím, že by měl skladatel počkat na dokončení dědického řízení. Šimka však proti Rychtářovi podpořili i táta Artura a rodina Ivety. A za píseň Chci s Tebou vzlétnout ho pochválily i české celebrity.

„Nejsem zvyklý dostávat sprosté zprávy, nikdy v životě se ke mně nikdo takhle nechoval. Je mi smutno z toho, čeho jsou někteří lidé schopni,“ dodal Šimek. Zdá se, že manžela Ivety, přestože to dřív odmítal, opravdu irituje, že do vydání alba nemohl nijak mluvit a že z něj neuvidí ani korunu. Jinak si jeho výhrůžky snad ani nejde vysvětlit. Nevyšel mu pokus o zákaz prodeje desky a tak se patrně rozhodl použít klasickou zastrašovací metodu...

Reklama

Další články

Načítám